Reisen mot selvaksept

photo-1602677416425-c84311bd217c

Dette er forsettelsen på en personlig blogg jeg startet med høsten 2023 på en annen kanal som du finner nederst på siden under bloggen. Jeg snakker om det som er levende i meg og det jeg synes er viktige tema i livet. Det kan også være om det som skjer i livet mitt. Jeg liker å være autentisk og transparent og vise hvem jeg er. Alle detaljer om livet mitt får du ikke her, men det som jeg intuitivt ønsker å dele💕

Kanskje kan du kjenne deg igjen i mine delinger, kanskje er det helt fremmed, uansett er mitt formål å inspirere de som ønsker å bli inspirert av meg, og kanskje også vekke noen nye tanker. Det gjelder meg selv også, jeg blir inspirert av å dele og det er en måte å øve meg på å snakke om mitt og vise hvem jeg er🦄

I år er det 8 år siden jeg startet min reise som mediyoga instruktør, og det feirer jeg🎉 Gjennom min egen reise og erfaringer blir jeg en bedre instruktør. Det er ikke bare teori som tilsier at vi har kunnskap, det er mest erfaringene vi gjør selv, mener jeg. Samtidig vet jeg at vi får forskjellige erfaringer selv av å gjøre det samme. 

Jeg har fokus på selvaksept og egenomsorg i dagens video, det kommer jeg nok til å ha i de fleste, men det kommer ut på forskjellige måter🧚🏻

Se min videoblogg her:

Lenke til youtube her:

https://youtu.be/php5P3lItko

Del gjerne om noe kom til deg etter min deling under, og hva er du takknemlig for i dag som har beriket ditt liv? Blir veldig glad for å høre fra deg.


Grunnlaget for indre styrke og jordforbindelse
De 3 løvene

4 kommentarer

gkarlsen92@gmail.com Karlsen
 

Hei Hanne det jeg våknet med i dag var at jeg måtte slippe kontroll få troen mer på meg selv. 

Det du sier så fint ha egen omsorg , ikke kritisere meg selv så mye som det er lett å gjøre .

Jeg vil leve mer I her og nå . Det går litt i bølger. Det spørs hvordan jeg har det i situasjon 

Jeg er blitt motivert av deg Hanne ❤️✨️✌️ og det er helt stært å høre hva du sier. Mange tør ikke tenke på det en gang de blir redde. 

Jeg får mer og mer selv innsikt og leter etter veien å gå , men veien blir til mens du går om jeg tør å se og kjenne på hva jeg ønsker og vil for å ikke gruble og tenke og noe jeg har blitt med fra andre fra jeg var liten fått kritikk for nesten alt så nå er det min tur til å reise meg selv og tenke jeg er god nok som jeg er . Jeg synes virkelig du er utrolig modig som snakker om det som for de fleste er veldig vanskelig men så viktig 

Jeg vil gjerne Takke deg for den du er og hva du gjør med bloggen.  Du setter ord på Viktige følelser og relasjoner mellom mennesker ✌️✨️❤️🙏

Les mer...
Les mindre
Hanne Holan
Admin
 

gkarlsen92@gmail.com Karlsen ">@gkarlsen92@gmail.com Karlsen Tusen takk for din deling, så fantastisk jobb du gjør for deg selv! Takk for tilbakemelding, det varmer hjertet mitt🩷 

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Mia
 

Veldig fint det du snakker om her Hanne tusen takk for det🩷 det gav meg mye spesielt følte jeg påminnelse med det med egenomsorg og viktigheten med akkurat det- både for meg selv men også dem rundt. I dag kjenner jeg meg takknemlig for at jeg legger merke til at jeg i mindre grad enn tidligere bedømmer meg selv (og gir mye mindre oppmerksomhet til tankene mine som forsøker si meg at andre rundt meg bedømmer meg) for min lille kapasitet og tillater meg selv det jeg egentlig trenger, å bare være🩷

Les mer...
Les mindre
Hanne Holan
Admin
 

Tusen takk for nydelig deling Mia 🩷 Så vakkert😍 Så viktig det du forteller! God klem🤗

Les mer...
Les mindre
  Avbryt

Legg igjen en kommentar

Klar for en ukentlig praksis med pust og yoga?

Start i dag!

Klikk her for å komme i gang

Klar for eteriske oljer fra doterra?

Start i dag!

Min anbefaling

Følg meg på andre kanaler

Jeg er med i fellesskap der jeg deler fra min reise i livet.

Min indre og ytre reise

Jeg blogger også på Iisacom.no Klikk på bildet for å komme dit.