Fargelegging av Livet: Utforsk Energiens Regnbue gjennom Chakrasystemet

hanneholan.no (3)

Godt nyttår til deg og velkommen til 2024🎉

Akkurat i dag 1 januar ble jeg inspirert etter at min samboer fortalte om en podcast hvor en dame snakket om å ha forskjellige farger på dagene. For å inspirere og motivere seg selv. Litt gøy at 1 januar er en rød dag i kalenderen og faller på en mandag i år i tillegg. ❤️


Hva med å gi ukedagene ulike farger? 


🌈Som energisystemet (chakrasystemet).  


Jeg linket det med en gang til chakrasystemet da. Vi kan koble til følelser til dagene/fargene og ha det med oss gjennom dagen som en daglig selvutvikling. Du kan spørre deg selv spørsmålet: Hva kan jeg gjøre i dag for å få....(den aktuelle dagen og følelsen) feks trygghet.


❤️Rød mandag - Rotchakra - trygghet/stabilitet - jording

🧡Orange tirsdag - Seksualchakra - lyst/kreativitet - forplantning/skape

💛Gul onsdag - Navlechakra - kraft/vilje - makt/handling

💚Grønn torsdag - Hjertechakra - medfølelse/tilgivelse - betingelsesløs kjærlighet

🩵Blå fredag - Halschakra - kommunikasjon/kreativitet - snakke sin sannhet

💙Indigoblå lørdag - Pannechakra - Intuisjon - sanse/klarsynthet

💜Fiolett/lilla søndag - Kronechakra - forening - innsikt/fred

Det er helt greit å bytte dager om det er behov for det, vi går jo inn og ut av balanse hele tiden i energisystemet vårt. Det kan dog være fint å nevne at om du er skikkelig i ubalanse så er det alltid lurt å fokusere på de 3 nedre chakra først. 

Se bilde hvor de forskjellige chakraene sitter i kroppen:

hanneholan.no (4)

Litt om chakra:

Helt enkelt betyr chakra hjul og er våre energisentre, de kan ikke ses, men akkurat som vi har en fysisk kropp har vi en energikropp. Chakraene er bindeleddene mellom kropp og sjel.

Jeg vil skrive mer om chakrasystemet i et annet blogg innlegg senere.

Bare litt inspirasjon fra meg i dag for deg som synes dette virket gøy og inspirerende 🤩Har du noe å tilføye eller spørsmål? Skriv gjerne i kommentarfeltet under:

Åndelig aromaterapi
Yoga for å styrke energistrømmen

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar

Klar for en ukentlig praksis med pust og yoga?

Start i dag!

Klikk her for å komme i gang

Klar for eteriske oljer fra doterra?

Start i dag!

Min anbefaling

Følg meg på andre kanaler

Jeg er med i fellesskap der jeg deler fra min reise i livet.

Min indre og ytre reise

Jeg blogger også på Iisacom.no Klikk på bildet for å komme dit.