Lev lettere med manifestering

photo-1444703686981-a3abbc4d4fe3

Manifestering er en praksis der man fokuserer sin oppmerksomhet og energi på å tiltrekke seg det man ønsker seg i livet. Det kan være alt fra materielle goder som penger og eiendeler, til mer abstrakte mål som kjærlighet, helse og indre fred.

Jeg vil si at det er et selvutviklingsverktøy som bevisst kan brukes i hverdagen for å oppnå de målene vi har satt oss, men også for å finne ut hva målene og drømmene våre virkelig er. Mange av oss aner ikke hva vi drømmer om. 

Etterhvert som jeg har "jobbet" med meg selv, (som jeg kaller det i mangel av et annet ord - kom gjerne med forslag🤩) så har jeg skjønt at det er viktig å drømme, og gjerne stort. Alt vi drømmer om trenger ikke være realistisk, men å drømme hjelper oss å ha et rikere liv.

Noen ganger ønsker vi å realisere våre drømmer. Jeg vet at om noen drømmer kommer tilbake i tankene mine om og om igjen, så betyr det at det er viktig for meg. Jeg ønsker å gå gjennom dette livet og få realisert viktige drømmer. Det handler alltid om å prioritere, og det viser seg for å få realisert én drøm, trenger vi ofte å slippe taket på noe annet vi allerede har. 

Gjennom manifestering kan du lære å slippe tak i negative tanker og begrensninger som hindrer deg i å nå dine mål, og heller fokusere på positive tanker og følelser som vil hjelpe deg å manifestere det du ønsker deg i livet ditt. Det kan være en fantastisk måte å skape det livet du virkelig ønsker deg, og leve lettere og mer i tråd med dine ønsker og drømmer.

Her er noen tips for å komme i gang med manifestering:

  1. Sett deg klare og konkrete mål for det du ønsker å manifestere.
  2. Visualiser deg selv allerede ha det du ønsker deg, og fokuser på følelsen av glede og takknemlighet som følger med det.
  3. Gjenta positive affirmasjoner som vil hjelpe deg å manifestere det du ønsker deg.
  4. Gjør positive handlinger i retning av dine mål, og ha tillit til at universet vil hjelpe deg å manifestere det du ønsker deg.

Inkluder gjerne manifestering i din daglige praksis, feks i meditasjon, og se hvordan det kan utvikle seg. Husk at det trenger ikke være store materialistiske ting du manifesterer, det kan være små ting i hverdagen, som at du skal ta utfordringer som kommer din vei i dag med stor ro. Eller at du skal møte nye venner som er de beste for deg, og minner deg på hvem du er. Det kan være at du ønsker å tiltrekke deg en hobby som passer for deg, eller det kan være økonomisk frihet, en reise, en kjæreste, utvikle sangstemmen etc. (det kan jo være stort nok i seg selv.)

Jeg har lært å manifestere, men mange ganger glemmer jeg at jeg kan det😅 Da trenger jeg å repetere litt.

Ønsker du å lære å manifestere det livet du virkelig ønsker deg? Da har jeg en spennende nyhet til deg! Iisa Mari Persen, en ekspert på personlig utvikling og selvrealisering og en av mine store mentorer i manifestering har lansert en egen modul om manifestering.

I denne modulen vil du lære alt du trenger å vite om manifestering, fra grunnleggende prinsipper til praktiske teknikker du kan bruke i din daglige praksis. Du vil få tilgang til Iisas personlige erfaringer og tips, samt en rekke verktøy og øvelser som vil hjelpe deg å manifestere det du ønsker deg i livet ditt.

Enten du ønsker å manifestere mer suksess, lykke, kjærlighet eller velvære, vil denne modulen gi deg verktøyene du trenger for å ta kontroll over ditt eget liv og skape den virkeligheten du ønsker deg.

Bli med på denne spennende reisen til selvrealisering og lær deg å manifestere det livet du virkelig ønsker deg med Iisas eksperthjelp!

Sjekk det ut her:

Gratis manifesteringsmodul med Iisa

Jeg anbefaler å dykke inn i manifestering på det varmeste, det kan endre livet ditt, til det bedre. 

Manifester deg en nydelig dag✨

Hilsen Hanne

Lemongrass oljen for renselse
Yoga retreat - et sted for tilbaketrekning, velvære og fordypning.

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar

Klar for en ukentlig praksis med pust og yoga?

Start i dag!

Klikk her for å komme i gang

Klar for eteriske oljer fra doterra?

Start i dag!

Min anbefaling

Følg meg på andre kanaler

Jeg er med i fellesskap der jeg deler fra min reise i livet.

Min indre og ytre reise

Jeg blogger også på Iisacom.no Klikk på bildet for å komme dit.