Lemongrass oljen for renselse

sitrongress


 Lemongrass (sitrongress på norsk) er en plante som er i slekt med gressfamilien, som lenge har blitt brukt som en smakstilsetning i det asiatiske kjøkkenet. Den blir brukt i supper, te, karriretter, til fisk, fjærfe, biff og sjømat. Den eteriske oljen lemongrass fra doterra kan også brukes i mat på denne måten, og den passer godt sammen med basil (basilikum) , cardamom (kardemomme) og spearmint. Kan brukes i alt fra salte retter til søte desserter for en forfriskende smak


Den eteriske oljen har en frisk , pikant og urte-/røykaktig sitrusaroma som kan brukes til å friske opp rommet. 


Emosjonelt er lemongrass en kraftfull renser av energi, om det er følelser av apati og fortvilelse eller rom i huset evt kontoret som trenger en rens. Når du bruker oljen som støtte ved din selvutvikling kan du gå inn i en healing modus eller renseprosess. Bruk gjerne sitrongress sammen med din yogapraksis for å rense negativ energi fra det tredje øyet. 


Lemongrass støtter når du føler at du er i giftige omgivelser, eller du føler deg emosjonelt avhengig av ting eller spirituelt lukket, og ønsker og åpne deg for det spirituelle. 


Du kan bruke lemongrass i diffuser, fortynne den og bruke den på huden, feks under føttene. Blande 1-2 dråper ut med vann i en sprayflaske og spraye rundt i huset. Eller ta 1 dråpe i en tom kapsel. 

Lev lettere med manifestering

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar

Klar for en ukentlig praksis med pust og yoga?

Start i dag!

Klikk her for å komme i gang

Klar for eteriske oljer fra doterra?

Start i dag!

Min anbefaling

Følg meg på andre kanaler

Jeg er med i fellesskap der jeg deler fra min reise i livet.

Min indre og ytre reise

Jeg blogger også på Iisacom.no Klikk på bildet for å komme dit.