Å våge å være sårbar- Veien til indre frihet

Sårbarhet (1)

Jeg har ord for uka for tiden, og denne uka er det Sårbarhet 💖.

For å vokse trenger vi å tørre å være sårbare, vise at vi er sårbare 🌱. Vi er ikke supermennesker 🦸‍♀️🦸‍♂️ som kan stå i alt alene til enhver tid. Vi er sårbare mennesker som trenger hverandre! 🤝 Vi trenger å kunne be om hjelp 🙋‍♀️ like mye som vi er der for andre med en hjelpende hånd 🤲. Vi trenger å innrømme at vi er sårbare, at akkurat nå klarer jeg ikke dette helt alene – uten å gå i offerrollen, men be om hjelp og støtte ❤️‍🩹.

Det er ikke alltid vi trenger råd, hjelp og støtte 💬. Noen ganger trenger vi bare en pause fra å være superhelten i eget liv 🛑, og vise at vi har det litt vanskelig akkurat nå 🧠💔, og at vi er villige til å gå gjennom det 🌈 og komme sterkere ut på den andre siden 💪.

Når vi aksepterer og anerkjenner vår sårbarhet 💗, så er det mye lettere å komme videre i livet 🚶‍♀️, og ikke bli stående å stampe i den samme sørpa i årevis 🕰️!

 

I dag vil jeg anbefale denne artikkelen 📚 om tema, med dette utdraget: ✨

Forfatter Brad Melzer sa det slik: «Alle du møter kjemper en kamp du ikke vet noe om, så vær snill, alltid». Oppfordringen hans til å vær snill er ikke alltid så lett, fordi mange sammenlikner seg med andre og tror at andre har det så mye lettere og passer bedre inn. I en slik situasjon kan det være vanskelig å ha tillit til andre, løfte blikket og forstå at andre også strever. Som sitatet over sier: Å vise sårbarhet kan skape tillit, men det er en risiko forbundet med å strekke ut hånden. Kanskje er det nettopp i slike situasjoner det kan passe å si at den som intet våger intet vinner.

Yoga 🧘‍♀️ og meditasjon 🧘‍♂️ hjelper meg å anerkjenne og tørre å være mer sårbar i utenommegselv verden 🌍, og jo oftere jeg øver på det, desto lettere er det 💫.

Synes du det er vanskelig å vise din sårbarhet? 🤔

Del gjerne 💬✨

Her kan du være med 14 dager Gratis på yoga:
yoga og pust

Du har også mulighet til å bare være med å puste på fredag 1 uke gratis:

Pusterommet

Tillit - gi slipp på kontrollen!

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar

Klar for en ukentlig praksis med pust og yoga?

Start i dag!

Klikk her for å komme i gang

Klar for eteriske oljer fra doterra?

Start i dag!

Min anbefaling

Følg meg på andre kanaler

Jeg er med i fellesskap der jeg deler fra min reise i livet.

Min indre og ytre reise

Jeg blogger også på Iisacom.no Klikk på bildet for å komme dit.