Kom i gang med din yogapraksis

Kom i gang

For å komme i gang med yoga er mitt tips å bestemme deg, finne ut hvor ofte, hvor lenge og lag deg en plass hvor du kan praktisere uforstyrret, og så – bare gjør det!

Sett grenser for deg selv - gi beskjed om at du trenger denne tiden for deg selv om du bor sammen med andre.

Ikke vent til du er klar (det blir du aldri) om du ønsker å ha det inn i livet ditt, start i dag! Det er uansett ditt valg. Start i det små og bygg deg opp, ikke forvent umiddelbare resultater eller i det hele tatt. Bare gjør det og resultatene kommer av seg selv og plutselig en dag oppdager du det.

Steg for å komme i gang:

🌷 Finn deg et sted du kan være uforstyrret. Dette er tid kun til deg selv.

🌷 Ha en matte på gulvet, og evt. en stol hvis du trenger å gjøre øvelser på stol. En pute å sitte på og et pledd til å ha over deg ved avspenning er fint å ha tilgjengelig. Det kan være lurt å ha en ekstra genser/jakke og ullsokker også, da vi ofte kan bli litt kalde når vi legger oss ned til avspenning etter yoga øvelsene. Vi skal ha det behagelig når vi gjør yoga og gjøre det så komfortabelt som mulig for oss selv.

🌷 Det er viktig å innstille seg mentalt på å ha ingen forventninger til hva som skal skje under programmet, vi er her og nå og gir yoga til oss selv. Når du er erfaren yoga utøver oppfordrer jeg deg til å innstille deg på at du blir instruert for første gang hver gang du gjør yoga.

🌷 Lag det gjerne litt koselig rundt deg og ha en fast plass hvis det er mulig.

🌷 Lytt til kroppen og kjenn etter hvor du er og hvordan du har det i deg selv akkurat i dag, og gjør øvelsene ut fra der du er mentalt og kroppslig. Du kan gjerne utfordre deg selv litt hver gang, men ikke press deg langt ut over dine grenser, vi spiller på lag med kroppen vår. Vi gjør så godt vi kan, og det er godt nok, vi sammenligner oss kun med oss selv, og ikke med andre.

🌷 Du kan gjerne ha på litt rolig bakgrunnsmusikk mens du gjør yoga om du ønsker det, eller sitte helt i stillhet hvis du synes det er best.

🌷 En daglig praksis med yoga er å anbefale, og gjerne starte dagen med det, men hvis det er andre tider på døgnet det passer bedre så er det helt greit. Om du bestemmer deg for å starte med 1 gang i uka er det bra nok, det er mye bedre enn ingenting.

🌷 Ikke gjør yoga i ruspåvirket tilstand.

🌷 Yoga gjøres på eget ansvar, men har du behov for å spørre om noe fordi det dukker opp reaksjoner eller noe annet, så er det bare å sende en melding til meg og spørre. Og ønsker du veiledning fra meg kan du starte fra nybegynner her i mitt gratis minikurs: Gratis minikurs (Introduksjon av pusteøvelse og mediyoga)

Lykke til med din yogapraksis. 

Hanne🧘‍♀️💚 🌱

Kroppsfiksert
De små tingene som styrer livet ditt

1 kommentar

gkarlsen92@gmail.com Karlsen
 

Dette er virkelig noe jeg gleder meg til. Yoga , Lydreise . Tur med bad i sjøen nyte naturen .  Bli kjent med andre som er intresert i det samme som meg og ha rolige omgivelse  som er hyggelig . Stillheten i naturen blir rekrasjon. Kunne bruke bastu og kjenne fugle kvitter og naturens renselse i kropp og sjel som gir harmoni.  Det finnes ingen grenser hva mån kan gjøre det til .❤️🌊🌦🏞❤️🧘‍♀️📻🎶. Mvh.Gro 

Les mer...
Les mindre
  Avbryt

Legg igjen en kommentar

Klar for en ukentlig praksis med pust og yoga?

Start i dag!

Klikk her for å komme i gang

Klar for eteriske oljer fra doterra?

Start i dag!

Min anbefaling

Følg meg på andre kanaler

Jeg er med i fellesskap der jeg deler fra min reise i livet.

Min indre og ytre reise

Jeg blogger også på Iisacom.no Klikk på bildet for å komme dit.