Kroppsfiksert

photo-1604083636894-04286cd6a083

Et tema som jeg alltid har vært opptatt av er hvorfor vi kommenterer kroppen til andre. Kroppen vår er ikke den vi er, personligheten og sjela vår. Velmenende kommentarer om hvor slank du har blitt, er egentlig bare en bekreftelse på at du er bedre enn før. Eller hvor tynn du er blitt, nå må du spise mer. Det er sårende med slike kommentarer, det sårer sjela vår. Det kan få oss til å tro at vi er mer verdt når vi ser ut på en spesiell måte.

Har du tenkt over om du ønsker å se ut på en spesiell måte fordi du selv føler det eller er det et press utenfra, om at du bør se sånn ut for å bli akseptert? Sannheten er at vi er den samme inni oss hele tiden, men det gjør noe med selvfølelsen vår å vite at vi får mange flere positive kommentarer når vi ser ut på en spesiell måte, og da vil vi forsøke å se slik ut. 

Jeg kommenterer ikke andres kropp om de har blitt slankere eller lagt på seg helt bevisst, fordi det er helt uinteressant. Det er personen som eier kroppen jeg bryr meg om, og jeg synes det er kun vi selv som har lov å kommentere egen kropp. Noen ting er det umulig å endre på fordi vi er skapt unikt for oss selv. 

Vi valgte kroppen vår før vi kom til verden, og det er vår egen oppgave som voksen å elske og anerkjenne den, og gjøre det som er best for vår egen kropp.

I videoen snakker jeg litt om dette:


Lenke til youtube her:

https://youtu.be/8b7qZdIXPq8

Kjærlighetsangrep
Kom i gang med din yogapraksis

3 kommentarer

gkarlsen92@gmail.com Karlsen
 

Hei Hanne dette temaet fikk meg til å tenke og se at jeg selv ikke lenger trenger noen form for bekreftelse på at kroppen min er bra eller dårlig  Takk . Jeg har som ung blitt kropp fiksert . Uansett hvordan jeg så ut var det ikke godt nok for min mor. Jeg ble engstelig da av det . 

Nå tenker jeg appsolutt ikke på det , hvordan andre eller jeg er helt greit . Jeg tror noen vil ha litt oppmerksomhet for det de er usikkre på seg selv 

Det hender jeg ser at det er en nydelig farge noen kler og kan si det . Jeg tenker at det ikke har med utseende å gjøre bare at å bruke farger gjør oss mennesker godt og gjør noe med humøret. Jeg blander alt mulig rart å  andre kan kommentere at det er litt rart . Jeg tar på meg det jeg finner der å da uten å tenke på farge sammen setting . Finner jeg 2 for skjellig sokker så kan jeg bare ta de på uten å tenke. 

Jeg bryr meg mindre og mindre om hvordan jeg ser ut , det jeg prøver å fokusere på er å bruke tiden på å ha det best mulig. Ha mindre smerter og gjøre dagen så god som mulig for meg selv og lytte til kroppen og det synes jeg er viktig for å ha det best mulig hele dagen, kvelden og natten 

Les mer...
Les mindre
  Avbryt
Hanne Holan
Admin
 

Tusen takk for nydelig deling kjære deg 🩷 Så vakkert å lese🙏  Ja det viktigste er at vil elsker oss selv og kler på oss det vi selv liker, og jeg er enig , det er fint å si til noen at de ser fine ut, vi kan kommentere energien deres: du stråler✨💕 

Les mer...
Les mindre
gkarlsen92@gmail.com Karlsen
 

@Hanne Holan Tusen Takk. Hanne ❤️.

Et tema som er veldig viktig. Alle er vi unike og konsentrere seg på det som er positivt når en klarer . Det å få støtte fra andre å kun vere deg selv ❤️❤️🥰✨️

Les mer...
Les mindre
  Avbryt

Legg igjen en kommentar

Klar for en ukentlig praksis med pust og yoga?

Start i dag!

Klikk her for å komme i gang

Klar for eteriske oljer fra doterra?

Start i dag!

Min anbefaling

Følg meg på andre kanaler

Jeg er med i fellesskap der jeg deler fra min reise i livet.

Min indre og ytre reise

Jeg blogger også på Iisacom.no Klikk på bildet for å komme dit.