Hva har du behov for i dag?

photo-1524863479829-916d8e77f114

I dag kjente jeg på et behov for å ta vare på ryggen min. Så jeg lyttet til kroppen og fant frem et program som er yoga for ryggen. I programmet er det gode øvelser som myker opp, løsner på spenninger og strekker på ryggen. Det hele starter med en pusteøvelse og til slutt er det hvile og en stille meditasjon. 

Nå etterpå føler jeg meg bedre i kroppen og klar for dagen. Jeg føler også at jeg har mer klarhet i hodet, og jeg er hjemme i meg selv. Livet er herlig dere når dagen starter med fokus i oss selv og ikke alt annet utenfor. 

Hva er det første du gjør når du våkner om morgenen? Lytter du inn til deg selv og starter dagen i deg selv? Det anbefales på det varmeste! Del gjerne 😊

Siden jeg gjorde det i dag, så fikk ryggen min det den trengte, og da ble både ryggen, hele kroppen og jeg fornøyd. Jeg fortalte min kropp at jeg elsket den med denne handlingen. 

Om du er medlem i hjerterommet så se programmet jeg gjorde i dag her:

Lesson: Startpakke 3 med guidet meditasjon

Jeg ønsker deg en nydelig dag og at du har fått en start på dagen der du lyttet til din kropp. 

Kjærlighet, Hanne

Bli med på julekalender:

Julekalender workshop

Gratis julekalenderYoga og eteriske oljer
Frankincense - kongen av alle oljer

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar

Klar for en ukentlig praksis med pust og yoga?

Start i dag!

Klikk her for å komme i gang

Klar for eteriske oljer fra doterra?

Start i dag!

Min anbefaling

Følg meg på andre kanaler

Jeg er med i fellesskap der jeg deler fra min reise i livet.

Min indre og ytre reise

Jeg blogger også på Iisacom.no Klikk på bildet for å komme dit.