Yoga og eteriske oljer

Yoga collection

Både yoga og eteriske oljer er verktøy som kan brukes for støtte gjennom livsprosesser. Når vi ønsker å bevisst å selvutvikle oss og gå dypere i oss selv, så kan verktøyene brukes for å hjelpe og støtte.

Yoga og eteriske oljer er perfekt å bruke sammen for å forsterke effekten av det vi ønsker å oppnå. Det handler om energier. Vi gjør yoga for å koble sammen kropp, sinn og sjel og det er energisystemet vårt som er fokuset. Eteriske oljer har en frekvens og påvirker våre chakra forskjellig. Noen eteriske oljer virker mer jordende mens andre er oppløftende for humøret. Det er individuelt hvilke oljer som passer for oss akkurat i dag, men jo mer vi lytter innover og får kontakt med intuisjonen vår jo lettere er det å vite hva som passer for akkurat deg selv.

Akkurat som mye annet under selvutvikling er det fint å utforske og bruke eteriske oljer som anbefales på forskjellige måter til å begynne med og etterhvert kan vi finne vår egen måte.

Vi består av en fysisk kropp, og har vi også en energi kropp. Gjennom yoga er det energikroppen vi tilnærmer oss. Når vi gjør energi arbeid vil det også stimulere den fysiske kroppen. En ubalanse oppstår alltid i energiene først, og hvis det vedvarer over tid vil det manifestere seg i den fysiske kroppen, noen ganger som sykdom. 

Når vi gjør yoga stimulerer vi energisystemet vårt, og så kalt chakrasystemet. De forskjellige chakraene er knyttet til forskjellige steder og organer i kroppen. De forskjellige chakraene er også knyttet til forskjellige emosjonelle tilstander. Det er under vår oppvekst mange av chakraene utvikles. 

Chakrasystemet kan forklares litt forskjellig utfra ulike retninger innen yoga. I mediyoga sier vi at det er 7 chakre og auraen er den 8'ende. 

Det kan være fint å bruke jordenede tre oljer på morgenen sammen med yoga praksisen. Jeg bruker ofte doterra sin balance eterisk olje blanding under føttene før jeg gjør yoga for støtte til å jorde meg og gå dypere i praksisen. Doterra har også en serie med 3 yogaoljer, som er blandinger som har både like og ulike egenskaper, da de er satt sammen av forskjellig oljer. De heter anchor, align og arise. Deres egenskaper ligger i ordene. Anchor er spesielt for å jorde deg og støtter på de nedre og midtre chakra, align er for å sentrere og støtter også midtre chakraer, mens arise påvirker de øvre chakraer, 

Om du aldri har hørt om chakraer før skjønner jeg at dette kan virke uforståelig, men det er nok å forstå at det handler om energier, frekvenser og det vi ikke kan se med det blotte øye. Da hjelper det å være åpen for å forstå at det faktisk finnes, at ikke alt handler om det fysiske. Alt henger sammen, men det skal jeg ikke utdype her. 

Jeg har laget et yogaprogram der jeg bruker en rekke oljer, det kan du få gratis hos meg om du ønsker. Det er en reise gjennom chakrasystemet med mediyoga, kundalini yoga og eteriske oljer. 

Her finner du det:

Yoga for chakrasystemet med eteriske oljer

Ps. Om du vil vite mer om yoga og eteriske oljer så er det bare å sende meg en melding på post@hanneholan.no.

Jeg kan hjelpe deg å komme i gang, og finne det du trenger.

Hanne

Mantra - vibrasjonen av ordet
Hva har du behov for i dag?

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar

Klar for en ukentlig praksis med pust og yoga?

Start i dag!

Klikk her for å komme i gang

Klar for eteriske oljer fra doterra?

Start i dag!

Min anbefaling

Følg meg på andre kanaler

Jeg er med i fellesskap der jeg deler fra min reise i livet.

Min indre og ytre reise

Jeg blogger også på Iisacom.no Klikk på bildet for å komme dit.