Facereading Basic

Velkommen til Facereading med Hanne ☺️

Når du har booket time til facereading, så send tydelige bilder av ansiktet ditt forfra, og fra siden, opplys hva som er venstre side og høyre side på bildet. Bildene må være uten filter og sminke. Sendes til post@hanneholan.no. Når du har sendt bildene avtaler vi tid for samtale på zoom. Jeg bruker litt tid på bildene, og på zoom blir det satt av 1 time. 

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.

Bestillingssammendrag

Facereading-basic

Facereading Basic

Facereading er en del av Kinesisk medisin og et verktøy som går ut på å tolke en persons ansiktstrekk for å få innsikt i deres personlighet, følelser eller helse.


I løpet av vår sesjon skal jeg bruke facereading, som et verktøy for å analysere og tolke dine ansiktstrekk. Ansiktet ditt kan fortelle mye om din personlighet, dine styrker, og eventuelle emosjonelle blokkeringer du måtte ha.


Vi starter med en grunnleggende lesing, der jeg ser på trekk som formen på pannen, øynene, nesen, og munnen, samt eventuelle linjer eller markeringer. Hvert trekk har sin egen betydning, og sammen kan vi få en forståelse av hvordan disse trekkene påvirker din væremåte, relasjoner, og livssituasjon.

Facereading kan hjelpe oss med å avdekke skjulte mønstre i din personlighet, vise oss hvilke egenskaper som er dine naturlige styrker, og gi innsikt i hvilke områder i livet ditt som kanskje trenger mer balanse. Det kan også hjelpe deg med å forstå deg selv bedre, både mentalt og emosjonelt.


Målet er å gi deg en dypere forståelse av hvem du er, samt verktøy for å utvikle deg videre på din personlige reise. Dette kan bidra til bedre selvinnsikt, og hjelpe deg å ta mer bevisste valg i livet.

NOK 500
Totalt beløp NOK 500

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.