Ryggprogram med dokumentert virkning

Tjeldøyarygg

I dag vil jeg dele mitt favoritt yogaprogram med deg. Mediyoga beviser at øvelsene virker. 

Jeg har hatt 3 store prolapser med skikkelig isjias stråling og jeg mistet litt følelsen på utsiden av venstre legg. Jeg fikk også store sekundær plager med muskelspenninger i korsrygg, hofter og mye mer. Men jeg er ikke så opptatt av det lengre, i dag er ryggen min godt levende med, og det er takket være tiden og øvelsene jeg har gjort, i tillegg til å ha gått mye i ulendt terreng, og holdt meg i bevegelse. Når det var akutt, så passet jeg på å ikke bli sittende for lenge i ro inne. Med jevne mellomrom gikk jeg rundt og gjorde det jeg klarte av husarbeid ol. Etterhvert gikk jeg korte turer ut, bare rundt huset i starten, og så lengre etterhvert. Det var før jeg hadde hørt om mediyoga, men jeg gjorde gode guidede avspenningsøvelser, begynte å lære meg om mindfulness og lytte mer til kroppen. 

Så oppdaget jeg mediyoga og det var bare en så passende yogaform for meg. Selv om jeg gjorde kundaliniyoga samtidig. Frem til da gjorde jeg andre ryggøvelser som jeg hadde lært, og satt det sammen selv, rosenbevegelser var også veldig nyttig for meg. 

Alle dager er ikke like, og noen dager kjenner jeg det mer i ryggen og da kommer jeg alltid tilbake til dette programmet. 

Mediyoga altså, det ble kjærlighet ved første blikk, så det tok ikke lang tid før jeg selv utdannet meg som instruktør, og etter noen år fordypet jeg meg til mediyogaterapeut også. 

Jeg vil nok alltid ha en svakhet i ryggen, men den minner meg på egenomsorg. Fordi når jeg gjør et helt yogaprogram med lange dype pust, øvelser og meditasjon med en dyp og rolig pust, så gir jeg healing til hele meg, til kroppen, sinnet og emosjonelt.

Vil ikke du også ha det?

Her er ryggprogrammet fra mediyoga med forskning i ryggen:

Klikk på bildet eller her for å komme til programmet.

for ryggen

Les mer om forskning her

Lykke til!

Har du spørsmål, del gjerne under eller send meg en melding.

Frisk rygg hilsen fra Hanne

Meditasjon med dokumentert virkning

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar

Klar for en ukentlig praksis med pust og yoga?

Start i dag!

Klikk her for å komme i gang

Klar for eteriske oljer fra doterra?

Start i dag!

Min anbefaling

Følg meg på andre kanaler

Jeg er med i fellesskap der jeg deler fra min reise i livet.

Min indre og ytre reise

Jeg blogger også på Iisacom.no Klikk på bildet for å komme dit.