Fra Korfu til Korsfjorden 🇬🇷☀️🇳🇴

frakorfutilkorsfjorden

🌿 Et nytt kapittel: Fra Korfu til Korsfjorden 🌊

Nå har jeg vært på Korfu i halvannen mnd, og jeg har én mnd igjen før jeg reiser videre. Tiden her har gitt meg inspirasjon og dyp ro, og jeg vet at jeg vil komme tilbake hit 🌸. Men før den tid venter et nytt og spennende kapittel i Korsfjorden i Alta kommune, Finnmark – et sted jeg aldri hadde hørt om før, men som nå føles som det rette stedet for meg 💚.

I mange år har jeg hatt en lengsel etter å bo mer landlig, mer privat og nærmere naturen 🌲. I 2020 sådde jeg et frø om å skape et senter i Finnmark, men veien dit har krevd mange store valg. Jeg måtte gi slipp på mye for at det skulle bli en realitet, men når det var gjort, dukket Korsfjorden bare opp – som om det ventet på meg ✨. Nå ser jeg frem til å fortsette min reise der, med Yoga 🧘‍♀️, Pust 🌬️, eteriske oljer 🌿 og Holipa som en sentral del av det jeg skaper.

Et sted for stillhet og kreativitet 🎨

Jeg har også innsett at jeg trenger et sted å trekke meg tilbake til, et sted hvor jeg bare kan være, lade batteriene 🔋, og få rom til å skape ut fra min egen kreativitet 🎶. Korsfjorden vil være min havn, et sted hvor jeg kan finne roen og skape nye prosjekter, både for meg selv og for de som ønsker å være en del av min reise ✨.

Korsfjorden

Små grupperetreater i Korsfjorden 🏞️

Huset jeg skal bo i, har seks soverom 🛏️, noe som gir meg en fantastisk mulighet til å arrangere små grupperetreater. Her ser jeg for meg å invitere små grupper til fordypning i Yoga 🧘‍♀️, Facereading 👁️, undervisning om eteriske oljer 🌿, fjellturer 🏔️ og kanskje til og med båtturer 🚤. Det å skape retreater i denne naturskjønne delen av Norge, hvor deltakerne kan koble seg på naturen og seg selv, er en drøm som går i oppfyllelse 🌟.

Jeg ser også for meg å pendle mellom ulike sentre, men Korsfjorden blir min base – et sted hvor jeg kan finne balanse ⚖️ og fortsette å utvikle mine prosjekter.

Samtidig fortsetter jeg å undervise i Yoga og Pust online via min portal, Hjerterommet 💻💚. Dette gir meg muligheten til å holde kontakten med mine deltakere uansett hvor jeg er i verden, og jeg gleder meg over å kunne gi dem verktøy for å finne ro og balanse i hverdagen 🌬️.

Facereading– en vei til dypere innsikt 👁️✨

Som sertifisert Facereader hjelper jeg mennesker med å oppdage og forstå dypere sider av seg selv gjennom å lese ansiktstrekk og uttrykk. Det er en kraftfull metode for å få innsikt i våre emosjoner og personlighet, og det vil også være en del av retreatene jeg planlegger. Facereading skaper en bro mellom det indre og ytre, og gir rom for selvforståelse og vekst 🌱.

Eteriske oljer – utvikling av min business 🌿💼

I tillegg til retreater og yoga, fortsetter jeg å utvikle min business med eteriske oljer. Disse har vært en viktig del av min healingsreise, og nå jobber jeg aktivt med å dele deres kraft med flere 💚. Jeg søker etter flere som vil være med på mitt team, slik at vi sammen kan bygge noe meningsfylt og skape vekst både personlig og profesjonelt.

Emosjonell støtte gjennom eteriske oljer 🌿💖

Eteriske oljer er en kraftfull måte å skape emosjonell balanse på, og det er spesielt dette området jeg elsker å bruke dem til 💫. De gir meg en dypere forbindelse til mine følelser og kan hjelpe med alt fra å løfte humøret til å gi meg ro når jeg trenger det 🌸. For meg er oljene ikke bare velduftende, de er verktøy for emosjonell healing og styrke 🌟. Dette vil også være en del av retreatene jeg skaper, slik at deltakerne kan oppleve hvordan oljene kan støtte dem både fysisk og mentalt 💖.

Holipa – et globalt nettverk og store planer 🌍🌟

Holipa-fellesskapet, som jeg er en del av, har store planer. Vi har allerede etablert et senter i Korsfjorden, og snart vil det være flere – blant annet i Trøndelag og på Korfu 🌍. Korfu er en sentral del av vår fremtid, med planer om å starte en kafé i forbindelse med en kirke ☕, arrangere retreater, og skape et fristed hvor Holipa-medlemmer vil ha store fordeler 🌿💫.

Å være en del av Holipa gir meg en mulighet til å inspirere og hjelpe andre til å skape sin egen business. Sammen bygger vi noe som gir rom for vekst, utvikling og fellesskap 💖. 

Fra hav til fjord – en drøm som går i oppfyllelse 🌊🏞️

Selv om Korfu vil forbli en viktig del av min reise, er det Korsfjorden som nå venter på meg. Med sentre som vokser rundt om i verden, ser fremtiden lys ut ☀️. Jeg gleder meg til å ta med meg all inspirasjonen fra Korfu til Norge, hvor jeg kan skape noe nytt og bygge videre på drømmene mine 🌱.

Korfu  HanneKorfu

Jeg håper du vil bli med meg på denne reisen – enten det er gjennom Yoga, Pust, eteriske oljer eller Holipa 💚. Korsfjorden venter, og jeg gleder meg til å begynne dette nye kapittelet ✨!

🌿 Mantraet for helbredelse: Ra Ma Da Sa 🌿

1 kommentar

Gro
 

Så fint å lese,Hanne! Glad på dine vegne💕 Ønsker deg lykke til med alle prosjektene dine. Kanskje krysses veiene våre på et av stedene.

Les mer...
Les mindre
  Avbryt

Legg igjen en kommentar

Klar for en ukentlig praksis med pust og yoga?

Start i dag!

Klikk her for å komme i gang

Klar for eteriske oljer fra doterra?

Start i dag!

Min anbefaling
Vil du jobbe med meg?
Er du klar for å ta det første steget mot en mer fleksibel og potensielt lukrativ karriere?

Kontakt meg for å lære mer om hvordan du kan bli med i vårt team og begynne din reise i network marketing!

Ta kontakt på post@hanneholan.no om du ønsker en uforpliktet samtale.
photo-1591228128578-a2723fa3ed9c