Detaljer

Hva inkluderer utfordringen?

 • Daglig veiledning: Få tilgang til daglig yoga- og pusteøkter ledet av Hanne Holan, som er designet for å løsne opp spenninger i skuldre, nakke og kjeve, samt fremme avslapning og velvære.
 • Tilpassede økter: Mine økter er også tilpasset for å møte behovene til kvinner som opplever PMS-symptomer eller er midt i overgangsalderen, med fokus på å lindre ubehag og fremme hormonell balanse.
 • Støtte og fellesskap: Bli en del av vårt støttende fellesskap av likesinnede deltakere som deler dine mål og utfordringer. Du vil få tilgang til eksklusive ressurser, samt muligheten til å dele dine erfaringer og støtte andre på reisen mot velvære.

Hvorfor delta?

 • Reduser stress: Lær effektive teknikker for stressmestring gjennom yoga og pusteøvelser som hjelper deg med å senke stressnivået og finne indre ro. Med øvelsene i denne utfordringen kan du også forbedre nattesøvnen din, som igjen er med på å bidra til mindre stress.
 • Lindring av spenninger: De skreddersydde øktene fokuserer spesifikt på å løsne opp spenninger i skuldre, nakke og kjeve, slik at du kan oppleve økt bevegelighet og komfort.
 • Hormonell balanse: Opplev lindring fra symptomer knyttet til PMS og overgangsalder gjennom øvelser som støtter hormonell balanse og velvære.

Hvordan fungerer det?

 1. Meld deg på: Registrer deg på  21-dagers utfordring og bli med på zoom live 1 gang i uka i 3 uker.
 2. Delta daglig: Daglig får du tilsendt opptaket og motivasjon til å fortsette.
 3. Opplev forandring: Opplev en forvandling i kroppen og sinnet ditt mens du jobber mot indre ro og balanse i løpet av 21 dager.


Pris?

 • 229kr

Praktisk

Når foregår challengen?
I juni måned. Vi starter ved nymånen, og har første live-sending 5.juni, andre live-sending blir 12 juni, og siste livesending blir 19. juni. Det vil bli gjort opptak av alle livesendingene, slik at hvis du ikke har anledning til å være med live, så kan du likevel få utbytte av å være med på challengen.

Hver dag i de 21 dagene utfordringen pågår vil du få en mail fra meg med link til et opptak som du finner inne i challenge-portalen.

 

Bli med på reisen mot indre ro og balanse!
Registrer deg nå på 21-dagers yoga- og pusteutfordring.

Tilbakemeldinger

 • Hanne Holan

  Takk Hanne ❤️ Denne trengte jeg virkelig i dag 😅 Startet sittende, og forsto plutselig at jeg har gått og holdt pusten i det siste 🙈😆😅 Fortsatte liggende, og fikk bedre kontakt med kroppen og pusten. Nå er jeg klar for resten av dagen 👍 Riktig god helg 🥰💙🙏

  Deltaker i Pusterommet ,

OM DIN INSTRUKTØR

Hei! Jeg er din veileder i 21-dagers utfordringen.

Jeg har oppdaget hvordan pusten hjelper meg til å være mer her og nå, og få mer fred og balanse i livet. Jeg ønsker å inspirere og motivere deg til det samme. 

Hanne Holan, mediyoga terapeut.